TOT V. Program

Nehogy már az ácson csattanjon!

Nehogy már az ácson csattanjon! A jó tetőhöz jó szakember és jó faanyag szükséges Szerkezeti fák forgalmazása a CPR-nek megfelelően Szeles Péter okleveles faipari mérnök, vizsgáló mérnök ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. Az előadóról: Szeles Péter 11 éven keresztül a Soproni Egyetemen kutatta, a legutóbbi 3 évben pedig az ÉMI-ben méri a fák különböző […]

Nehogy már az ácson csattanjon! Read More »

Modern állványrendszerek a modern tetőépítéshez

Az építőiparral diákmunkásként ismerkedett meg, amikor a családi vállalkozásban tetőfelújításokon segédkezett. A későbbiekben építésvezetőként nagy-projekteken dolgozott, 2006-tól pedig állványozással, 2009 óta pedig az állványrendszerek szakértőjeként a Layher Kft. ügyvezetője. Előadásában a hazai és a nemzetközi projekteken keresztül fogja bemutatni, hogy mire képesek a modern állványrendszerek a tetőépítés világában.

Modern állványrendszerek a modern tetőépítéshez Read More »

Elegendő-e a jó tetőhöz a jó anyag és a szaktudás?

A Dörken Kft ügyvezetője immár 22 éve. Gépészmérnöki, valamint épületfenntartási és -felújítási szakmérnöki, diplomáit a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte. Az épületfizika rejtelmeinek állandó vizsgálója, és a tapasztalatok lelkes megosztója. Rendszeresen tart előadásokat a szakma minden szereplőjének, legyen szó tervezőkről, kivitelezőkről, műszaki ellenőrökről vagy a szakma iránt csupán kíváncsiságból érdeklődő személyekről. Előadásait alapvetően a kiváló szakmaiság,

Elegendő-e a jó tetőhöz a jó anyag és a szaktudás? Read More »

Vállalkozóból vállalkozás

Kristóf 2005 óta vállalkozó, 2010 óta vannak munkatársai. A közel 10 év alatt nagyjából 40 munkatárs fordult meg a vállalkozásában, amihez több mint 200 személyes interjút csinált a közel 2000 hozzá jelentkező jelölttel. Jelenleg 10 fős munkatársi csapattal dolgozik, nagyon alacsony a cégénél a fluktuáció. Nagyon keresett iparágban, nagyon keresett pozíciókra keres rendszeresen munkatársakat, és

Vállalkozóból vállalkozás Read More »

Kedves Érdeklődő! Honlapunk működése során cookie-kat használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás